Magento 2

Kundupplevelser i världsklass med E-handelsplattformen Magento 2 i fokus. Vi ser stabiliteten, flexibiliteten och framförallt skalbarheten med en plattform som tar kundresor från 0 – 10 miljoner med fullt stöd för B2B samt B2C. Ska vi göra kundresan tillsammans och bygga upplevelsen i världsklass?

Bygga E-handel med Magento 2?

KodAkuten har valt att arbeta med Magento 2 som plattform, då vi anser att det finns alldeles för mycket möjligheter för att inte arbeta med Magento 2.

Vill ni komma igång och bygga E-handel med Magento eller har ni redan E-handel med plattformen idagNi kanske behöver förstärkning i ert dagliga arbete och löpande utveckling som bidrar till den skalbarhet som ni verkligen kan nå med hjälp av Magento

Vi tar oss an uppdrag på funktioner för Magento 2, skräddarsytt är något vi gjort många gånger och bygger gärna sådant för er med.
Kom och bygg E-handel med KodAkuten och lär känna Magento 2 samt ett gäng passionerade människor som älskar kundresan. Vi snackar inte, vi bygger E-handel med Magento 2 och fokus på kundupplevelsen tillsammans med er. Vad väntar ni på? 
 
Dags att starta E-handel med stora visioner? Vi tror att ni är på rätt landningssida och framförallt inte långt ifrån att ta kontakt med rätt teknisk leverantör av Magento 2. Hör av er till oss, så bokar vi ett förutsättningslöst möte som blir första spadtaget att få till en grundplattform med Magento 2 som blomstrar med rätt teknik, schysst design och fokus på kundresanKodAkuten kan Magento 2 och det vill vi att ni ska veta. Från första kontakten till att efter leverans leverera kundupplevelse i världsklass. Häng med på resan ni med! 

Fördelarna med Magento 2

Open Source

Magento är Open Source och kostnadseffektivt för ert företag per månad att komma igång med. Allt som egentligen behövs för att komma igång är en kraftfull och stabil server som håller Magento 2 plattformen på en stabil grund. Detta är något vi hjälper er med för att ni ska kunna arbeta med en och samma leverantör, och fokusera på er verksamhet, och lägga tiden på just det.

Funkar för B2C eller B2B

Magento är en fantastisk plattform som återigen levererar en grundstruktur som gör att det är smidigt för dig som företagare att arbeta antingen mot slutkund eller företagskunder. Ni kan ha flera butiker i en och samma lösning. Hur bra är inte detta när det kommer till Magento? Hör av dig till KodAkuten, så kikar vi på era behov för att komma med en lösning för just er verksamhet där vi går igenom och visar hur systemet är uppbyggt och vilka möjligheter som finns med Magento 2 plattform.

Snabba laddningstider​

Har du inte snabb laddtid på din e-handelsplattform, så tappar du inte bara kunder. Du tappar i söket om du exempelvis annonserar, då det ställs väldigt höga krav idag på laddningstid även hos sökmotorerna. Magento 2 hjälper dig att verkligen skala din verksamhet i form av kundresa, användarupplevelse och framförallt helhetskänslan av att du har en snabb sida. Detta är något vi på KodAkuten självklart också optimerar ytterligare om det finns behov för befintligt E-handel samt om man vill dra igång en ny plattform med Magento 2. Välkommen att kontakta oss för att diskutera laddningstider och Magento.

Global expansion?​

Undrar du om du kan sälja globalt med Magento 2? Det är inget att fundera på. Detta är helt klart möjligt och vi har även lyckats med liknande kundcase där vi kunnat bygga en verksamhet som säljer till både svenska kunder samt utanför våra gränser. Upptäck styrkan i Magento och få en teknisk plattform med hög säkerhet samt låg kostnad för att förvalta er plattform. Frågor kring detta? Hör av er! ​

Varför ska jag välja Magento 2 med KodAkuten?​

KodAkuten hjärta Magento 2 är vad vi har nära tillhands. Vi kan bygga E-handel med Magento 2 och vet exakt vad det innebär att ställa sig inför en sådan utmaning. Varje funktion inne i Magento 2 är ett steg närmare din skalade verksamhet som du ser framför dig. Vi har hjälpt flera företag att utveckla deras E-handel med Magento 2 och vet precis hur man gör det.  
 
Ta första steget genom att kontakta oss och diskutera ett upplägg, så går vi igenom detaljerna, frågorna och framförallt kravspecifikationen för ert projekt. För utan en kravspecifikation, hur ska ni då kunna vara nöjda med att ni faktiskt får vad ni betalar för? Magento 2 är här för att stanna och det är vi med. Vi hörs väl snart och diskuterar E-handel med Magento 2 i fokus?

Vad händer med Magento 1? Ska jag byta till Magento 2?​

Magento 1 är nu historia och det har det varit ett bra tag nu. Eftersom Magento 1 har haft sin epok, så är det hög tid att migrera till Magento 2 om du inte har gjort detta.

KodAkuten är van att jobba med migreringar från en version till en ny. Hör av dig till oss, så ska vi se över din situation. Vi rekommenderar alla som har Magento 1 att migrera över till Magento 2 och se möjligheterna som finns med den världsledande plattformen.  
 
Magento 2 är framtiden och vill du hänga med i E-handelsbranschen och inte halka efter, då är det hög tid att du hör av dig för att få ett kostnadsfritt förslag på en migrering till Magento 2.

Ska vi koppla Fortnox med Magento 2?

Våra kunder har andra behov än våra egna, så vi överväger alltid deras perspektiv för att kommunicera effektivt och vi skapar de bästa integrationerna när vi förstår de människor vi bygger för. Tillsammans.