Integritetspolicy

Vår webbplatsadress är: https://kodakuten.nu.

Vem ansvarar för de personuppgifter vi samlar in?

KodAkuten AB, org.nr: 559212-8127, Finnsnäsvägen 38, 792 33 MORA är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter du lämnar till oss genom köp av tjänst och kommunikation med oss genom t.ex. kontaktformulär/direkt e-post/telefon.
 

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

För att vi ska kunna svara på en fråga eller uppfylla en begäran från dig, måste du ibland lämna över dina personuppgifter till oss. Denna information använder vi sedan för att kunna kontakta dig. Vi kommer inte samla in mer information än vad vi behöver.

Vi samlar in följande uppgifter om dig

  • Namn
  • E-post
  • Telefonnummer
  • IP-nummer
 

Cookie-filer

Klicka här för att se vilka cookies vi sparar.

Hur länge vi behåller era uppgifter

Hur länge vi behåller era uppgifter varierar beroende på ändamålet, om ni är befintlig kund, registrerat er för nyhetsbrev, kontakta genom kontaktformulär etc.
Vi har som rutin att gå igenom och rensa ut 1 gång om året de uppgifter som ej behövs längre.

Lagring

Vi eftersträvar att dina personuppgifter i så hög grad som möjligt ska behandlas inom det europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES) och alla våra egna IT-system, men kan även överföras och bearbetas i ett land utanför EES (s.k. ”tredje land”). Sådan överföring sker endast till mottagarland med adekvat skyddsnivå och i enlighet med gällande lagstiftning. Om överföring sker till partner för en tjänst i USA sker detta endast till företag som omfattas av det så kallade ”Privacy Shield”, vilken är en överenskommelse om skydd för personuppgifter mellan EU och USA.

Vilka rättigheter du har över din data

Du kan begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala, bokföring eller säkerhetsändamål. Du har även rättighet att få ut den data vi har om dig samt rätt rättelse om det skulle vara något ni vill ändra.

Hur vi skyddar din information

För att säkra upp informationen som lämnas på vår webbplats använder vi oss av HTTPS vilket innebär att all kommunikation mellan besökaren och webbplatsen krypteras så att ej obehörig kan lyssna av trafiken som går mellan besökaren och webbplatsen.

Uppdateringar av vår policy

Vi kan komma att uppdatera denna policy, då publicerar vi ändringarna här på denna sida.
Policyn uppdaterades den 6 juli 2020.

Kontakta oss

Om du har några frågor kring denna policy, dina rättigheter eller hur vi använder dina uppgifter så är du välkommen att kontakta oss med hjälp av uppgifterna nedan.

Kontaktperson integritetspolicy

Thim Kristoffersson
E-post: thim[at]kodakuten.nu