Ladda batterierna!


But first…
Vi vill rikta ett riktigt stort TACK till alla ni fantastiska kunder som vi fått samarbeta med under detta år, (pandemins år). Brinnande engagemang och en vilja att skapa härliga tekniska lösningar som bidrar med kunskap och tillväxt för marknaden, KodAkuten och er alla som vill driva samhället och den tekniska digitala utvecklingen framåt.

Våra duktiga utvecklare och projektledare har jobbat riktigt hårt och kreativt, men nu är det dags för lite uppladdning för ett nytt och ett mycket bättre år…

Julen närmar sig och då blir det att vi stänger ner i några veckor och vi ser fram emot att få tända ljus, umgås med våra familjer, barn, laga julmat och elda i öppna spisen för att komma i stämning och inte tänka på mörkret ute… eller att faktiskt hålla på arbeta. Ladda batterierna behöver vi alla göra, oavsett vad vi sysslar med.

Vi vill önska alla en God Jul & Ett Gott Nytt År till våra kunder, leverantörer, bekanta och andra som vi känner trots rådande omständigheter som sker i världen…

Vill ni komma i kontakt med oss, även fast vi tittar på Kalle Anka? Vänta till 11 Januari, då är vi åter på banan mot nya mål och visioner, som skall formas under ett BÄTTRE och STARKARE år. Det ser vi fram emot och det bör även du göra. Exakt så.

Sist men inte minst, så vill vi citera ett mycket klokt citat från Denzel Washington som vi tycker är insiktsfullt. Fundera på detta, kära företagare och alla arbetande människor.


” -Grapes must be crushed to make wine.

– Diamonds form under pressure.

– Olives are pressed to release oil.

– Seeds grow in darkness.

Whenever you feel crushed, under pressure, pressed, or in darkness, you’re in a powerful place of transformation. Trust the process.

-Denzel Washington”
Allt gott!

Team KodAkuten AB

Dela:

Fler nyheter

Nu behöver vi dig!

Kära utvecklare, Vi växer verkligen fort nu. Vi behöver dig och vi ser dig. Just den där glimten i ögat av att faktiskt veta att

Framtiden är paketerad.

Det man brukar säga är att man kan gå ensam och komma fort fram, men går man tillsammans, så går man långt. Vi har en