Magento 2.4.0

Ny version innebär nya funktioner, nya uppdateringar och mycket annat positivt med säkerhetsförbättringar såklart. Hur bra koll har du på Magento 2.4.0? Du kanske till och med undrar vad är ens Magento till att börja med, vem vet, kanske ditt nästa projekt?
KodAkuten säger iallafall att man bör se över och uppdatera till Magento 2.4.0 för att hålla sig till det som rekommenderas och säkerställa uppdateringar för framtiden om man har en lägre version.

Nyfiken på vad som finns med i nya versionen av Magento 2.4.0?

Här har du några russin vi plockat fram ur kakan:

Säkerhet pratas det en hel del om när det kommer till E-handeln. Ingen vill väl att man ska komma åt ens data och ju större E-handeln blir, desto viktigare är det att datan skyddas för alla E-handlare som bedriver sin verksamhet på nätet. Superviktigt tycker vi!

Magento 2.4.0 har nu tvåvägsautentisering som standard vilket ökar säkerheten genom att man får koppla upp sig mot en extra enhet som bara du har tillgång till ifall ens lösenord skulle komma i fel händer. Hur skönt är inte det med en plattform som tänker ett steg längre för E-handlarnas säkerhet? Detta är alltså inget som går att inaktivera. Hur bra?

Magento 2.4.0 presenterar stöd för PHP 7.4 samtidigt som stödet försvinner för 7.1 och 7.2.
Säkerheten går före allt. Det här är varför vi älskar att arbeta med Magento KodAkuten.
För oss är säkerheten en stor faktor för att kunder ska kunna känna sig trygga. Det gör vi genom att man kan erbjuda denna plattform att bygga sin E-handel på och skala upp med. När vill du diskutera skala upp för er E-handel?

Sökfunktionen Elasticsearch är numera en standardkatalog för Magento Commerce och Open Source. Att söka internt på en E-handel är viktigt idag och det ska då vara väldigt smidigt, lättnavigerat, men framförallt användarvänligt.

Är dessa saker viktiga för dig, så behöver vi nog inte säga så mycket mer här i inlägget. Börja prata med oss redan idag så kan vi ta ett digitalt möte om era utmaningar med just er E-handel. Kanske sitter ni och funderar på byta plattform till just Magento 2? Vi har en hel del kunder som drivit verksamhet ett bra tag nu och funderar på hur dem ska kunna skala upp. Vissa sitter på en E-handel med Magento idag och vissa har inte det alls, men velat veta mer om plattformen är något för deras verksamhet. Frågorna är många, men svar finns och dessa är till för dem som inte orkar läsa något mer och vill göra action på det, på riktigt. Kontakta oss här för att prata med passionerade Magento utvecklare.

/Team KodAkuten

Dela:

Fler nyheter

Nu behöver vi dig!

Kära utvecklare, Vi växer verkligen fort nu. Vi behöver dig och vi ser dig. Just den där glimten i ögat av att faktiskt veta att

Framtiden är paketerad.

Det man brukar säga är att man kan gå ensam och komma fort fram, men går man tillsammans, så går man långt. Vi har en