Ska allt SYNKA för att det ska fungera?

Kära nätverk,

Generellt är vi alltid i behov av att stanna till i våra liv för att känna var vi befinner oss i livet. Känna in om vi är nöjda med vad vi gör, om vi lägger vår tid på det som är viktigt för oss och om det vi gör går i linje med människan vi vill vara och få den bilden att upplevas utåt sett.
Det som bör vara SYNKAT är att man är i SYNK med sig själv.

Ni har vid det här laget förstått att vi på KodAkuten arbetar med starkt fokus för att underlätta vardagen för E-handlare oavsett om vi håller på med vår produkt SYNKA, Webbshop med Magento 2 som plattform, Laravel applikationer, använder kanske PHP som kodspråk eller om vi helt enkelt arbetar med ett kundprojekt i olika skepnader.

Att driva projekt kräver enormt mycket energi, varje person i projektet måste vara i SYNK. Någon måste SYNKA ihop varje komponent för att få hela bilden på plats. Den bilden ser vacker ut när alla komponenter är faktiskt på plats. Oavsett vad, så är det ju människor bakom drivkrafterna som får något att drivas framåt i alla projekt. Precis så har det varit för oss när vi försökt fått fram det vi har format till produkten vi idag kallar för SYNKA. Den är byggd på erfarenhet och framtidstänk, exakt så.

Dessa ständiga förändringar i vår digitaliserade och mer automatiserade värld ställer stora krav på oss som företag, personal, och framförallt hur vi tänker framåt med trender och omvärldsanalys. För att känna att man hänger med i framtiden jobbar vi väldigt mycket med att förstå kundresan. Kundresan är A och O för att kunna vinna förtroendet. Du behöver vara med kunden hela vägen. För det är när du vinner förtroendet som du får din utmärkelse på att du faktiskt är någon att lita på att jobba med för framtiden och det är just då man går i SYNK med kunden. Det är just därför vi har ett framtidstänk som skapar det här förtroendet med SYNKA.

Att vara i SYNK med alla handlar inte bara om när man köper en SaaS tjänst som SYNKA.

Ett exempel är när jag är i ett säljmöte. Lek med tanken att innan jag går in i ett möte för att sälja min tjänst, så tar jag alltid 3 djupa andetag och landar i mig själv för att vara i SYNK, med just mig själv.

När jag sedan träffar den potentiella kunden så iakttar jag kundens kroppsspråk och börjar smått härma kundens kroppsspråk faktiskt (detta säger det mesta om hur mötet kommer att gå), om mötet kommer gå fort, och om vi kommer prata länge om lika intressen som vi har (mjuka värden) eller rättare sagt ett möte som kommer bara ta din tid tillika din potentiella kunds tid.

Samtidigt som jag gör detta så lyssnar jag på kundens talvolym och speglar även detta för att nå SYNK med kunden. Samma sak gör jag med tempot. Allt för att vi båda ska SYNKA.

För en sak är vi väl ändå rätt eniga om, att osynkade möten sällan leder till affär för båda parter, att man faktiskt har roligt i mötet eller överhuvudtaget bygger en relation på lång sikt för framtiden. För ska man bygga relation så behöver det också vara i SYNK.

Nu förstår ni vad jag menar med när man köper SYNKA så är detta inte bara paketerat och prissatt. Utan det är SYNKAT i detalj med alla inställningar som behövs, som är i behov just nu och för framtiden. För fångar du upp kundens resa, så får du upp din SYNK med kunden och då är du i SYNK med dig själv. Du och kunden sparar alltså både pengar, tid och huvudvärk.

Vill du veta mer om SYNKA?

Hör av dig till oss, så förklarar vi hur vi tänker på framtiden och hur vi ser på produktutvecklingen för SYNKA. Resan har börjat och den framtiden är SYNKAD.

Trevlig vecka! 

Dela:

Fler nyheter

Nu behöver vi dig!

Kära utvecklare, Vi växer verkligen fort nu. Vi behöver dig och vi ser dig. Just den där glimten i ögat av att faktiskt veta att

Framtiden är paketerad.

Det man brukar säga är att man kan gå ensam och komma fort fram, men går man tillsammans, så går man långt. Vi har en