Framtiden är paketerad.

Det man brukar säga är att man kan gå ensam och komma fort fram, men går man tillsammans, så går man långt. Vi har en tydlig vision – SYNKA vill uppnå det sistnämnda. Tillsammans med er.

Att vara med i vårt nylanserade partnerprogram för SYNKA innebär inte endast att vara en ”logotype” på vår hemsida. Vi vill göra mer för er och är det något vi vet, så är det att om man ger, så får man också något tillbaka. Vi brukar göra båda och det funkar, oftast alla gånger.

Nu vill vi kunna bidra med ett attraktivt partnerprogram där ni som webbbyrå, redovisningsbyrå eller egenkonsult kan skapa en starkare produktportfölj, mot era kunder, mot marknaden. När människor gör det tillsammans, så kan man nå nya höjder. Låt oss börja resan tillsammans SYNKA.

Nyfiken över vårt partnerprogram? Låt oss berätta mer och vad det faktiskt kan göra för just ert företag. Hör av er till oss på [email protected] så berättar vi mer om partnerprogrammet och dess olika nivåer.

Vi lovar, ni blir inte besvikna, men positivt överraskade.
Det blir kul! 🎉

Ha en härlig dag! ✨


Dela:

Fler nyheter

Nu behöver vi dig!

Kära utvecklare, Vi växer verkligen fort nu. Vi behöver dig och vi ser dig. Just den där glimten i ögat av att faktiskt veta att