Systemutveckling

Kraven på tekniskt komplexa lösningar som kapacitet, funktionalitet och prestanda är höga idag och det har vi gjort förut. Vi gör det gärna igen. 
Tillsammans.

Systemutveckling i världsklass

Rätt teknik och plattform

Vi på KodAkuten arbetar med några av de största och mest etablerade E-handelsplattformarna. Vi är väldigt vana av systemutveckling med komplexa lösningar som kräver stor teknisk kompetens. Vi arbetar framförallt med integrationer mot olika affärssystem, logistiksystem, CRM och andra liknande system. Vi arbetar med plattformar och tekniker som är framtidssäkra, mobilanpassade och sökmotorvänliga. Hör av dig till oss och få en kostnadsfri offert kring systemutveckling.

Vi älskar utveckling!

Våra programmerare är specialiserade på att jobba med olika ramverk nya som gamla, och älskar bokstavligen utmaningar. Vår styrka ligger främst att få system att prata med varandra. Vi har och arbetar idag med systemutveckling som innefattar allt från stora hemsidor med mycket information, E-handel som är byggda för B2C samt B2B till komplexa interna systemlösningar och integrationer mot olika affärssystem. Vill du veta mer eller har en idé på något som skulle kunna vara något för oss att bita tag i tror du? Hör av dig redan idag!

Förbättra utvecklingen?

När vi gör projekt med våra kunder så skapar vi alltid upp en kopia av era system om det finns befintligt, annars börjar projektet med att vi sätter upp en server där vi utvecklar under projektets gång och detta gör vi även fast ni har testserver hos er. Vi ser till att allt ligger sedan på den skarpa miljön när vi gör änringar som vi går ut med på live sidan, allt för att hindra problem med att jobba med en skarp miljö. Detta är grunden som vi sedan använder under arbetet med samtliga utvecklingspunkter. 

Är det så att ni behöver ny utveckling till era system, är ni hjärtligt välkomna att kontakta oss för att hjälpa er med förbättringar och i detta arbete är vi snabba och hjälper till på löpande timmar om det behövs. Mindre och mer kritiska åtgärder initieras från vårt håll väldigt snabbt och ibland även samma dag. Vi bygger framtiden. Idag, imorgon och framgent.
Tillsammans.

Vad säger kunderna?

Med kunskap och förståelse har Kodakuten varit en trygg samarbetspartner när vi har byggt upp vår e-handel. Mycket nöjda med vårt samarbete.
Chilimobil Sweden AB
Suzanne, Projektledare
KodAkuten ser varför man har problem och hittar en ännu bättre lösning än den man själv kommit på! Riktigt nöjd och glad över att ha kommit i kontakt med KodAkuten.
Sweden Snus Gross AB
Patrik, Projektledare